Kreatív filmek gyártása, speciális rendszerekkel, egyedi nézőpontokból:

Folyamatos technikai újításokkal állunk cégek, stúdiók, ügynökségek részére földi és légi forgatások kivitelezésére.  Országos és nemzetközi tapasztalatokkal garantáljuk a megbízói elégedettséget 2013-óta. Tervezéstől az utómunkáig, cégünk az "Elsőre jót" elvén működtetjük, bevált technológiákkal a sikeres, hosszútávú együttműködések reményében.

IMG-0206

IMG-0208

IMG-1642

mercedes

TELJES KÖRŰ REKLÁMFILM KIVITELEZÉS:

Tervezéstől az átadásig vállaljuk kreatív filmek, látványos események megörökítését stábunkkal. Sony kamerarendszerekkel és professzionális DJI Inspire X5S/X7S drónokkal tesszük még látványosabbá az elképzeléseket, hogy megrendelőink elégedettek legyenek. Helyszínbejárástól a speciális engedélyek intézéséig, kreatív felvételektől a fényelésen át egészen az utólagos  szinkronig, az Ön célközönsége nálunk biztosan megtalálja számítását. 

RC KAMERA PLATFORM

Egyedi fejlesztésű dinamikus kameraautónk speciális helyszínekre, a masszív alumíniumvázas, közel 15 kg-s teljesen elektromos 4WD szerkezet SONY A7III kamerával, RONIN MX gimballal és CONNEX képátlövő rendszerrel:IMG-2926

IMG-2923

IMG-2925

IMG-2924

Kreatív filmes látásmód az új "remote controlled camera" platformunk. Gyors összeszerelés és sokoldalú kamerahasználat jellemzi a Ronin MX gimballal szerelt SmoothTrack™ használatának köszönhetően. Előnye, hogy olyan helyen is tud dolgozni, ahol biztonsági okokból nem tartózkodhat ember. Nagy teljesítményű kameraélőkép áll a megrendelő szolgálatára a Connex mini-nek köszönhetően 500 méterig lagmentesen. Az autón két fő személyzet dolgozik. Külön pilóta és kameraoperátor, az élőkép igény szerint több kontrollmonitorra is küldhető.  

Fejlesztéseinknek köszönhetően a mi gépünk már térkövön is tökéletes képet nyújt, így nem kell teljesen sima felület a használatához. Üzembe helyezési idő: 20 perc.

dodge

4K/RAW LÉGI FELVÉTELEINKK REKLÁMFILMEKHEZ:

Jelenlegi főgépünk a dupla akkumulátorral szerelt gyári DJI INSPIRE2, X5 és X7 kamerával. APPLE PRORES 442/444 valamint RAW licenszes gépeink külön operátori és rendezői állással. 5.2K rögzítéssel valamint 16 darabos akkupakkal szerelt menetkész filmes eszközünk. Gyári objektívsorokkal az X5-12-15-45mm-től egészen a 35mm-es X7-ig állunk rendelkezésre.
quality

Nagy teherbírású emelődrónok 360-as projektekhez:

reklámfilm készítés drón dji s1000

 

STABILIZÁLT FÖLDI 4K RAW FELVÉTELEK:

DUAL CONTROLLER/KÜLÖN OPERATŐRI KAMERAVEZÉRLÉS/IPAD RETINA ÉLŐKÉP X2/LIGHTBRIDGE STREAMING/CSERÉLHETŐ OBJEKTÍVEK

promo2

PRÉMIUM FOTÓ/VIDEÓGYÁRTÁS:INSPIRE X5 RAW FELVÉTELEK KÉSZÍTÉSE

Tömörítésmentes 4K RAW filmes anyagok gyártása, tökéletes stabilizálás mellett, akár teljes körű kivitelezéssel, vágással is.

promo1