TotalCar évadzáró részek)

Bár rengeteg jó képünk van, amíg nem kerül adásba csak mérsékelten posztolhatunk ki a TV csatorna és a saját lelki üdvösségünk miatt.  Azt viszont spoiler nélkül ki lehet jelenteni hogy volt olyan hónap amikor többet voltam egy bizonyos versenypályán statisztikailag mint otthon. Addig is Pistán tréningezünk, mert ő szabad préda a minőségi műsorgyártás pusztító kereszttüzének:

totalcar, pista, pisztoly, brezova, omg, wenitapress

Suzuki kisfilmsorozatok:

A Totalcar után most ismét volt szerencsénk az új Vitarához, itt épp az Északi országrészbe kísértük el a Suzuki kisfilmjeinek köszönhetően. Ez szintén egy hosszú nap volt, közel 700 km országon belül:

Suzuki, Déva vára, Indulj el, wenitapress
Suzuki, Déva vára, Indulj el, wenitapress

Kicsidrón a csúcsra ért: Suzuki, Déva vára, Indulj el, wenitapress

Amikor a “Most a Predátort forgatjuk újra?” kérdés nem is biztos hogy költői:Suzuki, Déva vára, Indulj el, wenitapress

Szerencsére mindig jut idő egy kis marháskodásra is: Suzuki, Déva vára, Indulj el, wenitapress

Belefut az ember néha itthon megdöbbentően szép helyekbe:Suzuki, Déva vára, Indulj el, wenitapress

Ilyenkor örülsz hogy nem a piros tesztautót kaptad reggel:
Suzuki, Déva vára, Indulj el, wenitapress

Pál Dénessel forgattunk

Ipacs Gergő rendező vezénylete alatt egy hosszúra nyúlt esküvős szombati éjszaka után készítettük el az “Ott van” című szám klipjének légi jeleneteit az Inspire X3-al valamint a P3P-vel. Köszönet a Filmdropsnak!

200 km, 40 perc alvás/24 óra után frissen a helyszínen:

pál dénes. drón, videoklip, ott van, wenitapress

Inspire X3

pál dénes. drón, videoklip, ott van, wenitapress

Dénes is fáradt volt, ezért sokat pihent rendezői utasításra:

pál dénes. drón, videoklip, ott van, wenitapress

pál dénes. drón, videoklip, ott van, wenitapress

pál dénes. drón, videoklip, ott van, wenitapress

pál dénes. drón, videoklip, ott van, wenitapress

Jurassic park idomításos jelenet? Itt ép Ricsit fényképeztem aki Gergőt fényképezi aki az Inspiret fotózza ahogy a rétet filmezi mindezt Zoli is fotózza plusz ez a kép is készült valahogy. Na, itt már totál káosz uralkodott és még volt vissza bőven 😀

drón, pál dénes, ott van. werk, wenitapress

TotalCar a Viasat 6-on!

Az OMG gyártása mellett mi is részt vettünk néhány forgatáson, kézi stabilizátorokkal, kamerákkal de főleg drón légi támogatást nyújtottunk a broadcast anyagokhoz. A felvételek gyártása során sokáig titokban kellett tartani az új csatornát, ezért erre sokan voltak kíváncsiak. Most végre lehullt a lepel, szombattól új anyagokkal jelentkezik a TotalCar Winkler robival és Bazsó Gáborral a Viasat 6-on. Ezúton is köszönjük a stábnak valamint a gyártásnak az együtt töltött munkanapokat. Ahogy haladnak TV-s részek, teszünk majd fel werk képeket)

Peugeot208 R5/Peugeot Totál Hungária Rally Team 2016

A Mammut bevásárlóközpont lezárt ötödik emeletnén forgattunk néhány lassított felvételt Ifj. Tóth Janikáék 2016-os P208/R5versenyautójával. A frissen elkészült autót mi láthattuk először, a hamarosan elkészülő kisfilmünket pedig nemsokára ti is.aa1

aa2

Tavaszi felkészülés :)

Elkezdtük a gépek összehangolását a szezonra, a hétvégi 444-es balhétól bár függetlenül, de könnyekig meghatódva Szlovák légtérben. Szépen halad a technikai rész, de buktató akad mindig bőven. Reméljük a hivatalos szabályzás is utoléri a csapatok igyekezetét a 2016-os szezonra és íme a mi tesztnapunk videója:

TAROT/FY690S

Kis visszatekintés, ez volt anno a wenitapress főgépe, a 690-es Tarot hexa, Tátra ‘állóra’ lett tervezve, 50km/h-s széllökésekkel is elbír. Elvetemült helyzetekben még előkerül, de egyre ritkábban.  Tavaly több olyan helyre is mentünk ahol a kisebb gépek elvéreztek. Sok helyen bizonyított, nagyon biztonságos gép, még mindig szeretjük! 600KV-s motorokkal, NAZA V2 vezérlővel Zenmuse H3-3D gimballal, 2000-es videólesugárzóval még mindig szépen teszi a dolgát a légi videó és fotózás területén, természetesen ameddig a  GoPro4 minősége engedi. Ha nagyobb szél van és menni kell, nem kérdés hogy előkerül. A gépek bérelhetők is nálunk! 

légi fotó videó tarot 690S wenitapress